Style

Creme de la creme. Pretul in lei

30 apr 2009 238 afişări
Din aceeaşi categorie
Creme de la creme. Pretul in lei

Crema The Essence de la La Mer (2.700 euro pentru 30 ml), Skin Caviar Luxe Cream de la La Prairie (1.000 euro) si L'Or de Vie Coffret de la Dor (860 euro) erau cele mai scumpe creme de fata anul trecut.

Daca niciunul dintre produsele cosmetice de mai sus nu era disponibil in Romania in 2008, incepand cu anul acesta si cumparatorii (sau, mai degraba, cumparatoarele) de la noi vor putea sa-si "plateasca" scump frumusetea. In luna mai a acestui an se lanseaza oficial si in Bucuresti Cellular Cream Platinum Rare de la La Prairie.
Brandul elvetian de lux cunoscut pentru faptul ca a transformat aurul, diamantele si caviarul in ingrediente-cheie pentru produsele cosmetice, lanseaza acum o crema de fata care exploateaza platina. De ce platina?
Pentru ca ar avea puterea de a intineri pielea "prin intermediul particulelor cu sarcina electrica negativa suspendate in apa coloidala care actioneaza ca un excelent donator de electroni si ajuta la mentinerea unui echilibru electric la nivelul pielii", explica Andreea Rizescu, brand manager La Prairie in Romania.
Platinum Rare va costa aproximativ 3.000 de lei si va fi disponibila in Romania incepand cu 5 mai.
Din aceeasi categorie de pret face parte si o crema de fata de la Estée Lauder, pachetul Re-Nutriv Re-Creation (doua creme a cate 50 ml).
Pentru 3.890 de lei, primiti "un sistem complet de 24 de ore de ingrijire a tenului cu Re-Creation Day Creme SPF 15 si Re-Creation Night Creme", spune Marina Saon, country manager Estée Lauder Romania.
Secretul unei frumuseti costisitoare sta, dupa cum se poate observa, in elementele rare pe care toate aceste creme le contin.
Daca Platinum Rare va avea in compozitie particule de platina, Re-Nutriv Re-Creation contine un bioferment care este folosit exclusiv de Estée Lauder si nu se intalneste in niciun alt produs, explica Saon