Style

Cum iti faci magazin online pe Facebook?

11 mar 2011 539 afişări de inCont.ro
Din aceeaşi categorie
Cum iti faci magazin online pe Facebook?

Fie ca vorbim despre antivirusi, haine sau accesorii, toate pot fi vandute online. Ce ai zice daca ti-am spune ca poti sa iti comercializezi produsele chiar pe pagina de Facebook? Iar cum aproape trei milioane de romani au deja cont pe aceasta retea sociala, succesul este cu atat mai probabil.

Daca in strainatate, moda magazinelor online direct de pe pagina de Facebook (asa numitele fShop-uri) este deja o obisnuinta, la noi, ea este abia la inceput. Pana acum sunt cateva firme care testeaza piata online autohtona.

De exemplu, producatorul de antivirusi Kaspersky si-a lansat in decembrie magazinul online direct pe Facebook.
Avantajul fata de un magazin unde isi vand produsele? Exista perioade sau campanii in care produsele comercializate aici au preturi promotionale. "fShop completeaza pagina noastra de Facebook KasperskyRO, oferind fanilor posibilitatea de a achizitiona o suita de securitate direct de aici, fara a mai fi nevoiti sa paraseasca pagina pentru a intra pe un magazin online", spune Teodor Cimpoesu, managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. Citiţi mai mult despre cum iti faci magazin online pe Facebook pe www.incont.ro