Travel

Cum poţi să iei bătaie la metrou dacă te joci de-a Star Wars pe 1 aprilie. Vedeţi aici topul farselor de vineri. Galerie VIDEO

02 apr 2011 162 afişări de Radu Racu
Din aceeaşi categorie
Cum poţi să iei bătaie la metrou dacă te joci de-a Star Wars pe 1 aprilie. Vedeţi aici topul farselor de vineri. Galerie VIDEO

Pentru cei mai mulţi utilizatori de internet ziua de vineri ar fi putut părea drept debutul demenţei generale la nivel mondial, dacă nu ar fi luat în calcul farsele puse la cale de diviziile de marketing online ale marilor companii, scrie Reuters.

Reţeaua de socializare din mediul de business LinkedIn a permis utilizatorilor să se conecteze cu Ernest Hemingway, unul din cei mai mari scriitori ai secolului 20, un serviciu de cupoane cadou a oferit tratamente de spa pe bază de salam iar gigantul din industria fotografică Eastman Kodak a oferit tatuaje permanente cu ajutorul fotografiilor.

Gigantul online Google şi-a păcălit vizitatorii cu un sistem "avansat" de transmitere de email-uri cu ajutorul gesturilor. Farsa a fost însoţită de clipuri You Tube cu interviuri ale "speciliştilor" Google care descriau cum funcţionează sistemul.

Animal Planet a emis un comunicat prin care anunţa o ofertă pentru o cobră egipteană scăpată de la grădina zoologică din Bronx. Conform anunţului, hotelul New York Hilton ar fi oferit cobrei, în cazul unei noi evadări", cel mai bun apartament ("Penthouse ssssuite"). Un serviciu de ştiri a preluat informaţia ca atare şi a furnizat-o ca ştire "serioasă".

Pe partea mai puţin amuzantă a zilei de 1 Aprilie, o farsă pusă la cale de grupul de umor ImprovEverywhere a rezultat într-o bătaie în toată regula. Unul dintre membri, costumat în personajul Jar Jar Binks din cea mai recentă trilogie Războiul Stelelor, şi-a făcut loc într-un vagon numai pentru a fi atacat de călătorii pe care îi înghesuia.

Membrii grupului au dezvăluit ulterior că agresorii erau prieteni de-ai lor cu care au pus la cale toată scena

Citeşte şi: