Ceasuri & Bijuterii

De ce s-a aliat Hublot cu Manchester United

30 apr 2010 51 afişări
Din aceeaşi categorie

Ulterior, Hublot a fost numit cronometror oficial la Euro 2008, iar intre timp a reusit si sa creeze un ceas special pentru Federatia Mexicana de Fotbal. Tot la Euro 2008, Hublot a avut inspiratia fantastica de a se apropia de echipa Spaniei, cu doar 15 zile inainte ca acestia sa castige campionatul.

Anul 2008 a fost foarte fast pentru fuziunea Hublot-fotbal, avand in vedere ca a adus si parteneriatul cu Manchester United, considerat de multi drept cel mai faimos club de fotbal din lume. Cu o istorie care se intinde pe mai mult de 130 de ani si un stadion mitic - Old Trafford - care gazduieste echipa de aproximativ 100 de ani, prestigiul Man-U a fost construit si de jucatori precum Bobby Charlton, George Best, Eric Cantona si David Beckham, dar nici generatia actuala nu e mai prejos, avand in vedere ca tot pe Old Trafford joaca si Wayne Rooney, Ryan Giggs sau Cristiano Ronaldo (in privinta caruia sentimentele fanilor sunt oarecum impartite).

Mai mult de atat, parteneriatul include, pe langa prezenta jucatorilor in celebrele tricouri rosii, si colaborarea nu mai putin celebrului Sir Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din lume prin numarul titlurilor castigate. Sir Ferguson, ca si jucatorii sai, promoveaza ceasul creat de Hublot in editie limitata pentru Manchester United (500 de exemplare). Modelul este un cronograf cu carcasa din ceramica neagra si cu o dimensiune de 44,5mm; contorul de cronograf masoara 45 de minute - durata unei reprize dintr-un meci de fotbal. Rosul puternic care face logo-ul clubului atat de memorabil se regaseste, bineinteles, si pe cadranul ceasului.

Pentru a cimenta si mai bine legatura dintre cele doua branduri, Hublot a inaugurat anul trecut un ceas imens in fata stadionului Old Trafford din Manchester - un turn cu o inaltime de 10 metri, care culmineaza cu patru cadrane, fiecare cu un diametru de doi metri, ce pot fi vazute din orice unghi. Bineinteles, turnul este in forma literei H.

www.despreceasuri.ro