Gadget

Donald Trump plăteşte 100 milioane de dolari pe avionul lui Paul Allen

02 mar 2011 136 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Donald Trump, mogulul imobiliarelor a cumpărat de Paul Allen, cofondatorul Microsoft , un avion Boeing 757 pentru suma de 100 de milioane de dolari.Trump, care mai deţine un Boeing 727, doreşte să upgradeze si noua achiziţie inainte de primul zbor.

Modelul 727 este de exemplu, dotat cu un dormitor prezidenţial în care se află un pat "king- size" şi un scaun office confortabil din care omul de afaceri dictează bunul mers al afacerilor sale. Tot la bordul aeronavei se mai găseşte şi o cameră elegantă în care Trump ia masa împreună cu invitaţii săi dar şi un centru de entertainment echipat cu ultimele tehnologii.

În plus, literele cu care e scris numele mogulului, pe avion, chiuvetele din baie şi chiar cataramele de la centuri, sunt placate cu aur.

Totuşi, pe lângă upgrade-uri, atuul celei mai recente achiziţii Boeing 757 va fi că mărimea aeronavei îi va permite mogulului să traverseze toată ţara în cazul în care acesta va candida la preşedenţie în 2012, decizie care va fi făcută public în iunie.