Style

EL e romanul care a revolutionat sportul la Madrid! "Un jucator MEDIOCRU si sarac, acum e MILIARDAR"

13 mar 2011 50 afişări de Sport.ro
Din aceeaşi categorie
EL e romanul care a revolutionat sportul la Madrid! "Un jucator MEDIOCRU si sarac, acum e MILIARDAR"

Un roman a ajuns subiect de discutie in cel mai tare ziar din Italia. E multimiliardar si a revolutionat sportul in Madrid dupa ultima decizie luata.

Gazzetta dello Sport ii face o descriere senzationala: "E carismatic, viclean si incapatanat, e un fost jucator mediocru, dar un mare manager si antrenor pentru Nastase, Vilas, Becker si Safin. E vorba de Ion Tiriac, omul care s-a nascut sarac si a ajuns miliardar. Iar pentru asta trebuie sa fii special.", scriu astazi italienii.

Tiriac detine Masterul de tenis de la Madrid si a luat o decizie care va schimba imaginea tenisului, la propriu. El a decis sa schimbe suprafata de joc cu un nisip special, care pentru jucatori va fi rosu, ca sa nu le afecteze jocul, iar pentru cei din fata televizorului va fi albastru, pentru ca telespectatorii sa vada mingea mai clar.

"Tiriac a introdus o noua inovatie in turneul spaniol, nisipul rosu care se transforma in albastru", scrie Gazzetta dello Sport.Citiţi mai mult despre românul care a revoluţionat tenisul pe www.sport.ro