Style

Foştii proprietari ai clubului de fotbal Liverpool vor despăgubiri de peste 1 miliard de dolari

09 feb 2011 44 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie

Foştii proprietari ai clubului de fotbal Liverpool, Tom Hicks şi George Gilett, doresc despăgubiri de peste un miliard de dolari pentru vânzarea forţată a echipei, care a fost de 18 ori campioana Angliei, scrie Bloomberg.

În această săptămână cei doi vor cere sfatul unui judecător şi vor continua acţiunile pentru a obţine suma dorită.

Avocaţii lui Hicks şi Gilett vor reveni în instanţa care a dispus, în ciuda obiecţiilor lor, vânzarea clubului englez de fotbal Liverpool către proprietarii echipei de baseball Boston Red Sox din SUA pentru 483 de milioane de dolari (353 mil. euro).

Bursa transferurilor din fotbal: cine a cheltuit cel mai mult, care este cel mai scump jucător şi ce club a câştigat cel mai mult



Cei doi foşti proprietari, care au pierdut echipa la 15 octombrie 2010 au spus că vor să facă tot posibilul pentru a obţine despăgubiri.

La momentul respectiv, Hicks a evaluat echipa la peste 1,29 mld. dolari (944 mil. euro), descriind vânzarea ca pe o "escrocherie pe faţă" şi a cerut daune de 1,6 miliarde de dolari. Vânzarea echipei a fost contencioasă deoarece au trebuit luate în calcul atât legile din Marea Britanie, cât şi cele din SUA.

Citeşte şi: