Gadget

Vedeti aici cele mai impresionante inovaţii ale stadioanelor din viitor

14 mar 2011 61 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie

Noua tehnologie care o gasim la stadioanele noi face o diferenţiere importantă între ce înseamna un stadion de acum câteva zeci de ani şi ce le rezervă viitorul stadioanelor noi, scrie Businessinsider.

Dacă fanii obisnuiţi sunt învinşi de preţul biletelor, echipele care stau la conducerea stadioanelor se bazează pe veniturile uriaşe care provin din vânzarea locurilor de lux. Astfel, proprietari se gandesc la metode noi prin care să atragă oamenii cu bani pe stadioane.

8. Acces gratuit la reţeaua de internet wireless
Aceasta optiune este foarte benefică mai ales dacă doreşti sa afli în timpul meciului care este scorul de pe alte stadioane.

7. Monitoare LCD instalate în spătarul scaunelor
Această optiune va fi disponibila în secţiunea lojelor pentru a oferi celor care plătesc cel mai mult pentru un bilet, confortul de acasa.

6. Reluări personalizate transmise pe telefonul mobil
Pittsbugrg Penguins a adoptat această metodă reuşind astfel să mulţumească cererea fanilor de a vedea în timpul meciului fiecare reluare dorită.

5. Televizoare la toaletă
Ca să nu pierzi absolut nimic din meci.

4. Atracţii extra sportive
Stadioanele moderne încearcă să vină cu mai multe inovaţii printre care să includă şi baruri sportive şi parcuri de distracţii cu utilaje care să traverseze peste tribunele stadionului.

3. Loje cât mai aproape de acţiune
Fanii care au mai mulţi bani doresc din ce în ce mai multe facilitaţi. Stadionul New Meadowlands a raspuns cererii şi a creat loje care sunt la metri în spatele băncii tehnice.

2. Acoperişuri retractabile
Această opţiune oferă stadioanelor şi altfel de utilizare decât cea sportivă. În plus, avantajele economice ale unui astfel de stadion sunt mult mai mari.

1. Holograme care înlocuiesc jucătorii
Japonia a fost prima care s-a gândit la aşa ceva când a iniţiat un plan în cadrul organizării Campionatului Mondial de Fotbal prin care meciurile erau sincronizate cu imagini holografice ale jucătorilor redate pe alte stadioane, totul petrecându-se în timp real.