Gastronomie

Aiurea, dar de bon ton

15 iun 2010 65 afişări
Din aceeaşi categorie

Atelier A!UREA îşi deschide în mod oficial porţile joi, 17 iunie. Situat în Centrul Vechi, boutique-ul este dedicat melanjului dintre vintage şi modernism, scoţând la raft şi pe umeraşe piese de vestimentaţie şi accesorii pentru cei care nu se tem de combinaţiile "aiuristice".

Atelierul Aiurea se doreşte a fi un spaţiu în care să regăseşti extravaganţa westwoodiană, eleganţa coco şi rafinamentul lui Audrey Hepburn. Vintage-ul se îmbină cu noile tendinţe trasate de tineri creatori români. Spaţiul de pe strada Covaci 19 (colţ cu Şepcari) este restaurat şi reamenajat încât să ducă cu gândul la boutique-urile Bucureştiului de altădată. Cu toate astea decorul se "reinventează" şi se schimbă periodic. Ca şi semnăturile de designer de pe etichete. Atelier Aiurea este deschis până seara târziu după orele de serviciu, iar vineri şi sâmbătă programul este prelungit până la ora 24.00.

Inaugurarea oficială (joi, 17 iunie, începând cu orele 15.30) se va desfăşura pe acorduri de jazz mixate de DJ Drew Tudose, cu arome de punch natural şi prăjituri făcute în casă.