Gastronomie

Primul restaurant deschis de o primărie, la Cluj

16 feb 2011 63 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie

Primăria Cluj-Napoca a inaugurat, miercuri, un restaurant propriu, în centrul municipiului, în urma unei investiţii de 400.000 de lei, unde vor fi practicate preţuri cu până la 20 la sută mai mici faţă de cele existente în alte localuri din oraş.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că investiţia va fi amortizată într-un an, urmând ca restaurantul să aducă bani la bugetul local în perioada următoare.

"Primăria Cluj-Napoca a deschis primul restaurant din România care este deţinut de o administraţie locală, prin Serviciul Cantina Socială. Restaurantul va oferi reţete specifice ardeleneşti, preţurile practicate fiind cu până la 20 la sută mai mici decât cele practicate în alte localuri similare din oraş, deoarece va fi practicat un adaos comercial foarte mic. Investiţia în modernizare şi dotare s-a ridicat la 400.000 de lei şi va fi amortizată în termen de un an, după care restaurantul va aduce bani la bugetul local", a spus Apostu.

Restaurantul, care este situat în centrul oraşului, are 50 de locuri şi nouă angajaţi.

Localul va fi deschis de luni până sâmbătă.