Gastronomie

Prinţul Charles a vorbit despre Kate ca despre fiica pe care nu a avut-o niciodată

30 apr 2011 312 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie

Prinţul Charles a ţinut un discurs emoţionant la recepţia dată de regină la Palatul Buckingham, ce a precedat petrecerea de nuntă de vineri noaptea, descriind-o pe Kate ca pe fiica pe care nu a avut-o niciodată şi urându-i bun venit în familia regală.

La scurt timp după scena de la balconul Palatului Buckingham, unde William şi Kate au apărut ca proaspăt căsătoriţi şi s-au sărutat în faţa mulţimii, cuplul regal a participat la recepţia cu şampanie, găzduită de regina Elisabeth a II-a, alături de 650 de invitaţi, relatează dailymail.co.uk.

În discursul ţinut cu această ocazie, Charles şi-a lăudat nora şi a spus că familia sa este "norocoasă" să o aibă, dar a făcut şi glume despre începutul de chelie al fiului său mai mare. El le-a mai urat tinerilor căsătoriţi o viaţă lungă şi fericită împreună.

Fostul director al şcolii primare unde a învăţat Kate, Robert Acheson, care este de asemenea un prieten al familiei Middleton, a declarat la plecarea din palat că William "a vorbit foarte bine", dar Charles a fost cel care şi-a acoperit de laude nora, iar discursul său a fost unul emoţionant. "Cred că Kate va fi un model minunat. (...) A fost un copil adorabil, iar acum este o tânără adorabilă", a apreciat Acheson. Citiţi mai mult despre aprecierile la adresa lui Kate Middleton pe www.mediafax.ro