Style

HP Mini 210 by Vivienne Tam

29 apr 2010 178 afişări
Din aceeaşi categorie

Si-a facut debutul la New York Fashion Week ca parte a colectiei de primavara Vivienne Tam. Notebook-ul HP Mini 210 este, mai mult decat un gadget, un accesoriu fashion.

Designul "Butterfly Lovers" al lui Tam se potriveste excelent cu tehnologia de ultima generatie. Cu o greutate de numai 1,22 kg si 3 cm grosime, notebook-ul poate incapea cu usurinta intr-o geanta de umar sau, datorita aspectului, poate chiar sa tina locul posetei.

"Ca designer de moda am gasit intotdeauna inspiratie in imbinarea unor lumi constrastante", spune Tam. "Folosesc computerul in toate aspectele activitatii mele zilnice, deci mi s-a parut firesc sa combin moda cu tehnologia. In aceasta a doua editie am creat o miscare de accesorii tehnologice la moda impreuna cu HP", explica Tam.

Notebook-ul reprezinta colectia 2010 de primavara a creatoarei inspirata de o clasica poveste de dragoste asiatica, "Butterfly Lovers" - despre libertate, dragoste, inspiratie. Conceptul este integrat direct pe carcasa prin tehnologia FP Imprint. Totodata include un meniu de start animat cu fluturi, imagini cu Vivienne Tam si un wallpaper pentru completarea colectiei. Prin parteneriatul cu marca Beats a lui Dr. Dre, HP a inclus un software audio de inalta performanta care ofera posibilitatea ascultatorilor sa experimenteze muzica prin casti sau boxe externe.

HP Mini 210 detine un software care ajuta femeile sa fie eficiente, conectate si sa arate cat mai bine in timpul activitatilor zilnice, spun cei de la HP. Camera video integrata ofera ocazia uploadarii de materiale video si foto, dar ajuta si la sustinerea unor tele-conferinte online cu colegii de serviciu sau cu prietenii. In plus, camera mai are si alte calitati - cu un singur click webcam-ul se transforma intr-o oglinda. HP QuickWeb, software-ul de instant messaging al companiei, s-a adaptat si el cerintelor lui 2010 si ofera posibilitatea postarii de fisiere direct pe Facebook, poate trimite un tweet, poate lansa programe audio, browsere de navigare pe internet. Tot datorita acestui software va veti putea verifica agenda sau trimite un e-mail foarte usor. Celelalte accesorii care completeaza HP Mini 210 sunt husa din piele microfibra si, optional, mouse-ul wireless "Butterfly Lovers".

Este important de stiut ca bateria rezista pana la 5,5 ore, are un ecran LED Brightview de 25,65 cm si o tastatura care are 93% din dimensiunea unei tastaturi standard de notebook. HP Mini 210 editia Vivienne Tam vine echipat cu 2 GB de memorie si optiuni de hard drive de pana la 320 GB, software de backup automat si Microsoft Windows 7 Premium.

HP Mini 210 poate fi comandat de pe site-ul HP (www.hp.com/viviennetam) si este livrat intr-o cutie de cadouri tocmai pentru a accentua ca este, dincolo de gadget, un accesoriu fashion. In Romania notebook-ul este disponibil la pretul de 449 de euro (si 34,99 euro mouse-ul "Butterfly Lovers").