Style

Închisoarea în care se află Strauss-Kahn, în topul celor mai periculoase închisori lume. Vedeţi aici topul - GALERIE FOTO

18 mai 2011 3744 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie

Chiar dacă nimeni nu vrea să ajungă la închisoare, există unele penitenciare în care nici cei mai periculoşi asasini nu şi-ar dori să stea, scrie site-ul dailycognition.com.

Dominique Strauss-Kahn, şeful FMI, a fost trimis luni în închisoare celebră Rickers Island din New York, unde sunt deţinuţi 14.000 de puşcăriaşi. Printre aceştia sunt închişi foarte mulţi gangsteri şi criminali periculoşi. Această renumită închisoare din New York deţine o reputaţie pentru cel mai dur comportament cu prizonierii, aceştia recurgând de multe ori la sinucidere din cauza lipsei de înţelegere.

Problema cea mai mare a celor care sunt închişi într-una din cele mai periculoase închisori din lume este lupta pentru supravieţuire. Spre exemplu, Venezuela este cunoscută pentru închisorile brutale pe care le deţine. În aceste penitenciare deţinuţii se omoară între ei cu ajutorul armelor improvizate, iar masacrele sunt la ordinea zilei.