Style

Interviu: Natalie Portman, regina dansului

12 feb 2011 110 afişări de Timeout
Din aceeaşi categorie
Interviu: Natalie Portman, regina dansului

La vârsta de 29 de ani Natalie Portman face deja parte din marea familie a Hollywoodului. La doar 13 ani actriţa juca în "Leon", filmul lui Luc Besson, pentru ca apoi să devină o divă Sci Fi în rolul Reginei Amidala în "Războiul stelelor".

Chiar dacă unele dintre rolurile sale în filme ca "Mr. Magorium's Wonder Emporium" sau "The Other Boleyn Girl" nu au fost printre cele mai "solicitante", "Black Swan" i-a adus faima binemeritată. Portman a primit deja Globul de Aur pentru rolul balerinei. Ne aşteptăm să fie premiată şi în la Oscaruri. Preluare Time Out London. Adaptat de Ioana Mîţu

Atmosfera din film este foarte claustrofobă. Camera te urmăreşte peste tot, îndeaproape. Cum au fost filmările pentru tine?


Cred că acesta e un lucru foarte diferit într-un film despre dans faţă de spectacolele televizate, de exemplu. Acestea din urmă arată scena de departe unde spectacolul pare delicat şi frumos. De aproape poţi vedea însă transpiraţia dansatorilor, faptul că aceştia rămân deseori fără respiraţie şi uneori trebuie să-şi panseze rănile la picioare imediat după spectacol. E foarte multă durere implicată în dans. E grozav să poţi vedea şi partea aceasta ascunsă a baletului.

Cite
şte tot interviul cu Natalie Portman în
Time Out.