Style

La cinema, acasa

07 mai 2009 32 afişări
Din aceeaşi categorie
Ce poate fi mai relaxant decat ca dupa o zi de munca sau in weekend sa iti poti crea pe peretele cel mai mare din casa propriul cinema? Putem avea o atmosfera adevarata de cinema cu un proiector cu dvd incorporat, unul dintre noile proiectoare all-in-one de la Epson, modelul EH-DM2.
Pe langa dvd-ul cu incarcare prin slot are si conectica pentru Video si Audio IN (compozit sau component) pentru conectarea unor surse externe video, VGA IN pentru conectarea unui PC sau notebook, Audio Out pentru conectarea la un amplificator (chiar daca are si un sistem de boxe incorporat 2x8W) si nu in ultimul rand un conector USB. Pe langa posibilitatea rularii dvd-urilor video sau cd-urilor audio traditionale, mai recunoaste si formate video ca DivX, audio - Mp3, si foto - Jpeg, toate acestea putand fi accesate ori de pe un suport optic, ori de pe o memorie USB.
Vizualizarea se poate face la o rezolutie maxima de 1280x1024 pixeli, cu diagonale ale ecranului de la 30 la 300 inchi in functie de distanta la care este asezat fata de perete, iar luminozitatea lampii este de 1200 lumeni. Imaginile proiectate se apropie de standardul HD atat prin dimensiunile lor, cat si prin calitatea si claritatea proiectiilor. Culorile imaginilor sunt vii, naturale chiar si pe un perete portocaliu precum cel pe care il am eu in dotare.
Cu o imagine a carei diagonala a depasit 4 metri si cu un amplificator pentru asigurarea unui sunet puternic si de calitate (spre disperarea vecinilor), mi-am asigurat pentru cateva saptamani sala de cinema pe care mi-am dorit-o intotdeauna.
www.epson.com
 

www.imidoresc.ro