Ceasuri & Bijuterii

Lux democratic

30 apr 2009 137 afişări
Din aceeaşi categorie
Lux democratic
Gustav Bianu (foto), CEO INR Management Real Estate, dezvoltatorul complexului Silver Mountain, poarta constant un Tissot. De ce? „Pentru ca rezonez cu filosofia brandului. Ma confesez cu o sinceritate absoluta si spun ca sunt o «victima» a muncii inteligente a echipelor de marketing", spune Bianu, care recunoaste ca s-a lasat cucerit, la Tissot, de „calitatea materialelor, migala cu care sunt puse in functiune mecanismele, precizia elvetiana, dotarile de ultima generatie sau designul clasic si distins pe care il prefer". Dar CEO-ul sustine ca si-a cumparat un Tissot mai ales datorita imaginii sale aparent oximoronice si sloganului pe masura - „Innovators by tradition".
„Lucrez intr-un domeniu in care inovam mereu, ne construim un renume, asa ca m-am regasit in filosofia Tissot", completeaza Bianu. Modelul sau de suflet, Tissot Quadrato, a fost cumparat cu un an in urma din aeroportul din Nisa, dupa o calatorie in orasul galic. „L-am adaugat colectiei mele de ceasuri pe care le port prin rotatie. Sunt adeptul stilului «democratic luxury» promovat de Tissot, il gasesc foarte practic, versatil si o prezenta care se face remarcata la mana mea", explica Bianu.
Cat despre „wish list", Bianu ramane in aria elvetiana si isi propune sa achizitioneze cat de curand un Audemars Piguet, din gama Royal Oak, un model din otel.