Arts & Design

Maurice Lacroix, intre design si golf

20 aug 2009 55 afişări
Din aceeaşi categorie

Premiile red dot au fost fondate in 1955, transformandu-se in cea mai mare si mai renumita competitie de design din lume. Anul acesta firme din 49 de tari au prezentat 3.231 de produse, evaluate pe baza unor criterii precum ergonomie, functionalitate, inovatie si grad de finisare. Maurice Lacroix a mai castigat un premiu la red dot - in 2007, Pontos Décentrique GMT, model in editie limitata, a primit „red dot: best of the best", pentru designul iesit din comun.

O alta noutate la Maurice Lacroix este contractul semnat cu unul dintre starurile mondiale ale golfului - Justin Rose. Noul ambasador al brandului a semnat un contract pe trei ani (cu posibilitate de prelungire pentru inca doi ani). Ambele parti sunt multumite: „Justin Rose este o personalitate autentica, un om care cauta mai mult decat statutul social" (Martin Bachmann, CEO Maurice Lacroix)"; „Designul este la fel de important ca si functionalitatea pentru mine. Eu nu caut un ceas ostentativ pe care sa mi-l pun la incheietura si nici ceva bling bling" (Justin Rose).

Nascut in 1980 la Johannesburg, Rose a emigrat cu familia in Anglia si a debutat in golf la o varsta frageda. La 15 ani a castigat Trofeul Peter McEvoy si Trofeul McGregor, iar la 17 ani a trecut la profesionisti, la editia din 1998 a British Open, unde a obtinut locul 4. In 2007 a castigat European Tour Order of Merit, iar in 2008 a jucat prima data pentru echipa European Ryder Cup.