Ceasuri & Bijuterii

Motocicletă cu precizie de ceas

11 mar 2011 171 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
 Motocicletă cu precizie de ceas

Shaw Harley Davidson, principala reprezentanţă a Harlei Davidson, a colaborat cu brandul de ceasuri Bell&Ross pentru a realiza un model de motocicletă personalizată denumită Nascafe Racer.

Shaw Harley Davidson a realizat proiectul fiind inspirat de viziunea, performanţa şi tehnologia folosite de Bell&Ross. Motocicleta e inspirată din modelul Shaw Harley Davidson FXSTB Softail Nightrain, una dintre cele mai radicale Softails- lungă, joasă şi 'dezbrăcată', denumită de însuşi Willie G Davidson.

Motocicleta a fost complet dezmembrată până la ultimul şurub, în atelierul Speed&Custom din East Sussex şi apoi reconstruită luând în calcul fiecare detaliu, ca în construcţia minuţioasă a unui ceas. Apoi atelierul Harley a montat pe bordul motocicletei ceasul BR01 Carbon - instrumentul iconic produs de Bell&Ross, care-şi ia inspiraţia din tehnicile de construcţie aeronautice- într-o consolă specială realizată din aluminiu.

Pe Nascafe Racer au fost folosită o combinaţie albastru, carbon şi vopsea mată neagră pentru a scoate în evidenţă ceasul de pe bordul motocicletei.