Style

Noile avioane private Airbus, create pentru a atrage piaţa asiatică

12 mar 2011 214 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie
Noile avioane private Airbus, create pentru a atrage piaţa asiatică

Noul concept de avion privat Phoenix de la Airbus Corporate Jet este proiectat şi decorat în aşa fel încât să atragă în special clienţii de pe piaţa asiatică. Cabina este prevăzută cu o masă circulară - tradiţională în cultura asiatică - în jurul căreia pot sta şase persoane pentru a lua cina sau doar pentru a discuta. Un alt obicei asiatic sunt jocurile - ca de exemplu Mah Jong în China - aşa că Airbus a creat masa rotundă în aşa fel încât să poată fi pliată într-o formă rectangulară la nevoie.

Cabina are şi o zonă pentru karaoke, o altă pasiune a asiaticilor. Decorul a fost gândit şi el pentru a se potrivi cât mai bine gusturilor acestora. Roşu în nuanţa vinului de Burgundia a fost alegerea designerilor. Toate aceste aspecte alături de alte detalii de décor fac din Airbus preferatul clienţilor asiatici care îşi doresc un avion privat. Compania este din ce în ce mai prezentă pe piaţa asiatică după ce a avut peste 25 de vânzări de avioane private, majoritatea în China.

Cei mai mulţi dintre cumpărători preferă să rămână anonimi. Dintre ceilalţi fac parte Deer Jet din Beijing, BAA Jet Management din Hong Kong, China Sonangol, Royal Thai Airforce, Skytraders din Australia şi UB Group din India.