Arts & Design

Nunu sau 5 într-unu’

12 aug 2010 58 afişări
Din aceeaşi categorie

În Bucureşti s-au deschis până acum spaţii care îmbină designul interior cu modă şi accesorii, modă cu gastronomie, design cu gastronomie, plus alte combinaţii inovatoare. În acelaşi spirit s-a lansat şi Espace Nunu - "For sofisticated snobs". Spaţiul reprezintă un melanj între conceptul de wine bar cu gastronomie personalizată şi obiecte de design interior culese de prin târguri de antichităţi cu galerie de artă. Şi în curând acestora li se va alătura şi o selecţie de bunătăţuri tradiţionale sub numele de palincă& zacuscă bar.
Nunu se găseşte pe strada Constantin Coandă la numărul 24 şi găzduieşte momentan, în cele trei camere ale sale, promoţiile concept store-urilor Entrance şi Mews împreună cu parfumuri de la Madison Perfumery şi haine semnate de designeri autohtoni la preţuri reduse. De săptămâna viitoare spaţiul va redeveni magazin de design interior, galerie de artă contemporană, iar pentru cei care doresc, restaurant privat. Pentru suma de 70-100 de euro de persoană, clienţii pot rezerva locul cu 24 de ore înainte şi se pot bucura de o cină gourmet gătită chiar de proprietarul Nunu sau de un "guest cook", servită alături de vinurile casei.
Cei care vizitează magazinul doar pentru obiectele de design vor găsi aici mobilă veche din anii '60, '70 recondiţionată, ca de exemplu fotoliul recuperat de la Casa Venus de pe Calea Victoriei sau oglinzi de inspiraţie vintage (la preţuri până la 500 de euro). Dar la Nunu clienţii se pot opri şi doar ca să bea o limonadă în grădina răcoroasă acoperită de viţă-de-vie, unde se aude doar muzica ce vine dintr-un radio vechi şi nici un claxon din centru.