Style

Pe ce a cheltuit sute de milioane de dolari unul din cei mai bogaţi oameni din lume?

28 mai 2011 6094 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Pe ce a cheltuit sute de milioane de dolari unul din cei mai bogaţi oameni din lume?

Şi-a cumpărat un iaht deşi îi e rău de mare, aruncă milioane de dolari pe apartamente şi avioane iar anul trecut şi-a achiziţionat şi o echipă de baschet, scrie Businessinsider.com. Cum se distrează miliardarul Mihail Prokorov?

Proprietarul echipei de baschet New Jersey Nets, Mihail Prokorov are o viaţă fabulousă. Miliardarul rus ocupă locul 39 în topul celor mai bogaţI oameni din lume, având o avere estimată la 13,5 miliarde de dolari.

Anul trecut acesta a cumpărat 80% din acţiunile echipei de baschet New Jersey Nets. Miliardarul burlac este cunoscut ca un aventurier căruia îi place să arunce cu banii. Deţine un iacht pe care a dat 45 de milioane de dolari, cu toate că îi este rău de mare. De asemenea, miliardarul deţine şi două avioane private, care au costat în jur de 80 de milioane de dolari şi un ceas Pierre Kunz red Gold pe care a dat 138.000 de dolari.

În luna martie a acestui an şi-a cumpărat o insulă privată pe care a dat 35 de milioane de dolari. În 2008, Prokorov a cumpărat o fermă în Franţa pe care a dar 750 milioane de dolari, iar anul trecut a plătit 200 de milioane de dolari pe echipa de baschet americană Nets.