După Afaceri

Şase concepţii greşite despre vin care trebuie să dispară

09 iul 2014 1072 afişări
Din aceeaşi categorie

Cu greu ne putem gândi la un lucru despre care lumea să nu îşi fi format până acum o serie de preconcepţii stupide. Multe sunt inofensive şi uşor de ignorat, însă în ultimul timp am auzit prea multe în legătură cu vinul pentru a mai putea să le trecem cu vederea. Aşadar, să le clarificăm.

1. Nu e ok să bei vin în timpul zilei

Atâta timp cât nu dai pe gât două sticle impediat după ce ai luat micul dejun, nu e în nimic greşit în a consuma un pahar de vin la masă. Din contră, există mulţi medici care le recomandă pacienţilor să facă asta. Totul e să nu faci excese, iar acest lucru e valabil indiferent de perioada zilei.

2. Vinul dulce are zahăr adăugat

Nimic mai greşit. Cramele care se respectă (care sunt singurele de la care ar trebui să cumperi dacă, la rândul tău, te respecţi) nu adaugă zahăr în vin. Cu cât eşti mai puţin selectiv şi, de ce să o dăm pe ocolite, mai zgârcit, cu atât şansele de a cumpăra sirop cu aromă de struguri cresc. Totuşi, repetăm: vinurile dulci de calitate nu au zahăr adăugat.

Citiţi aici mai multe detalii