Arts & Design

Stil de manager. Anca Nuţă de la Unicredit Ţiriac Bank: “Ceasul pe care îl port este un Tag Heuer Link Cronograph primit cadou de la soţul meu. Nu mă despart nici de colierul şi cerceii cu perle primiţi în dar de la bunicii mei”

24 iun 2011 4202 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Anca Nuţă este directoarea departamentului de identitate şi comunicare la Unicredit Ţiriac Bank de anul trecut.

Obiectul care mă reprezintă... e maşina mea Fiat 500. Am comandat-o fără ca măcar să fac un test drive, a fost pur şi simplu "coup de foudre".

Cea mai recentă descoperire în Bucureşti... e Ceainăria Green Tea (www. greentea.ro). Îmi place să merg şi la galeria Pavilion Unicredit Ð centrul independent de artă şi cultură contemporană unde găseşti una dintre cele mai bogate "resource room" din Bucureşti, cu arhivă de cărţi. filme şi reviste inedite. Cartea pe care o citesc acum... face parte din colecţia de Antreprenoriat scoasă de editura Publica şi se numeşte "Cum să livrezi fericire" - de Tony Hsieh CEO Zappos.

Port întodeauna cu mine... telefonul Blackberry. Aş putea spune că sunt puţin dependentă, îmi place să fiu mereu conectată la mailuri, telefon, internet. Ascult muzică... la volum ridicat, în maşină, în drum spre birou, mă energizează.

M-au impresionat concertele trupelor Nouvelle Vague şi Norah Jones iar recent am descoperit muzica lui Colbie Caillat. Şi aştept cu nerăbdare Festivalul Enescu, mai ales concertele de la miezul nopţii.

O destinaţie de vacanţă pe care o recomand este San Francisco, un oraş potrivit pentru o vacanţă activă, cu multe opţiuni de entertainment. Locurile mele preferate sunt fabrica de ciocolată Ghirardelli şi Fishermen's Warf, cartierul Pacific Hights şi Golden Gate National Park. Mi-ar plăcea să mă mut acolo într-o zi.

Cea mai recentă achiziţie... este un scaun din carton, care seamănă cu o armonică şi care se pliază, astfel că poate fi transportat într-o valiză. L-am achiziţionat de la un magazin de mici obiecte de casă, din Torino.

Aş colecţiona... lucrările artiştilor contemporani Keith Haring, pe care l-am descoperit în Pisa, unde are o lucare publică pe zidul bisericii Sant' Antonio, intitulată Todo Mondo. Din păcate nu deţin nicio lucrare de a lui şi pănă una alta mă mulţumesc doar cu tricourile cu imprimeuri Keith Haring. Al doilea artist contemporan care-mi place e fotograful Carlos Aires pe care l-am avut invitat in România cu lucrarea Cruising Park, 2004 expusă la galeria Pavilion, în cadrul expoziţiei "How Innocent is that?" din 2009.

Ceasul pe care îl port este... un Tag Heuer Link Cronograph primit cadou de la soţul meu şi colierul şi cerceii cu perle primiţi în dar de la bunicii mei.

Site-urile mele preferate... sunt www.gingergroup.ro, platforma de promovare a ideilor, oamenilor talentaţi, artei şi actelor culturale. De asemenea citesc cu plăcere blogurile lui Bucurenci şi Bazavan şi intru frecvent pe site-ul editurii Publica, www.publica.ro, pentru ultimele apariţii editoriale din zona de business. Pentru noutăţi şi tendinţe în materie de modă, muzică, artă, accesez www.colette.fr.

Obiectul preferat din garderobă... este salopeta de mătase de la designerul meu preferat, Stephan Pelger, şi geaca de piele de la All Saints Spitalfields.

Un cadou pe care aş vrea să-l primesc este o excursie cu balonul cu aer cald.

Aflati mai multe detalii din editia de iulie a suplimentului Dupa Afaceri Premium care apare vineri, 24 iunie.