Style

Apetite for Beauty

15 iul 2013 214 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Styling: Ioana Mîţu

Foto: Mihai Dăscălescu

Accesorii de masă: magazinul My House

Fardul de sezon Givenchy Ecrin Prive este realizat în ediţie limitată şi conţine trei nuanţe pentru ochi- gri-maroniu, gri şi bej natural - care absorb lumina pentru a hrăni culoarea.Densitatea culorii  acestor trei nuanţe mate conferă o impresie izbitoare chiar de la prima aplicare.

„O creaţie concepută într-o libertate deplină în care mi-am dorit în mod particular să exprim natura tactilă a ingredientelor naturale“, spune „nasul“  Jean-Claude Ellena despre noul parfum realizat pentru Hermès. Eau de Narcisse Bleu  este o odă adusă materiilor prime naturale, ce lasă în urma sa iz de vacanţă prin flori de portocal şi de galbanum. Esenţa face parte din seria celor trei ape de colonie ale colecţiei Colognes de la Hermès şi este realizată în ton cu tema anuală „A sporting life!“. 

Dior propune pentru vară un set de două oje în culori de sezon, din linia Bird of Paradise,  ce pot fi combinate jucăuş pe unghiile de la mâini şi de la picioare. Duo-ul Bahia sau Samba vor fi întotdeauna în ton cu nuanţele calde ale verii.

În 2002, Dior a lansat Diorshow, prima mascara Dior inspirată direct din tehnicile profesioniste ale artistului de makeup. Născut din combinarea unei pensule originale şi a unei formule de tratament ser de înaltă precizie, Diorshow New Look măreşte instantaneu volumul fiecărei gene în parte.

Eye Liner-ul din colecţia Diorshow în culori de vară este perfect pentru vacanţa la mare. Creionul retractabil colorează pleoapele în culori marine ce rezistă întreaga zi sau noapte, chiar şi în cazul unei băi spontane la lumina lunii. 

Pudra mată din colecţia Dior Skin se îmbină natural cu tonurile pielii, păstrând machiajul intact pentru o perioadă mai lungă de timp. Microparti­culele Mica reflectă lumina şi fac tenul să radieze. 

Givenchy Gelee D’Interdit  este un gloss balsam care oferă buzelor o strălucire. Produsul nu conţine ceară, ci un cocktail nou de ingrediente. Microsferele deshidratate de hialuron acoperă liniile fine ale buzelor şi păstrează apa la suprafaţa pielii. Ca nişte bureţi mici, acestea absorb apa şi îşi cresc de 50 de ori volumul pentru un efect imediat de mărire a buzelor.

Un gel lejer de curăţare unisex de la Aesop potrivit pentru toate tipurile de ten, în special cel mixt. Înde­părtează metodic impu­rităţile de la suprafaţa pielii şi exfoliază uşor datorită acidului lactic. Gelul este ideal pentru menţinerea tenului curat în mediile urbane poluate.

François Demachy, Creator de parfumuri pentru Dior, reinterpretează parfumul Dior Homme Cologne,  alegând  de data aceasta să  îl purifice  cu nuanţe de mosc.

Dior Homme Cologne este o rescriere modernă pentru o apă de Cologne care reuneşte cele mai nobile materii prime. Nuanţele proaspete, plutitoare de bergamotă de Calabria precedă o notă florală originală, Floarea de Grapefruit din Italia, desăvârşită de acordurile de Mosc Alb.

Gentlemen Only de la Givenchy reinterpretează parfumul bărbătesc clasic folosind un amestec de mandarină portocalie verde, boabe de piper roz, nucşoară şi frunze de mesteacăn. Parfumul degajă la început, ca notă de vârf, o prospeţime aromată şi picantă, după care dezvăluie un trio de lemn nobil de cedru, patchouli, vetiver, lăsând la final ca notă de bază doar o aromă pregnantă de tămâie.

Anti-Time 3600 Intensive Regenerating Treatment de la Givenchy a fost dezvoltat special pentru tenul matur sau pentru cel îmbătrânit prematur, deoa­rece este un tratament intensiv de regenerare a celulelor. Pe de o parte recompune celulele afectate datorită complexului SMS Silab’s Men care stimulează producţia de colagen, iar pe de altă parte conferă pielii un aspect ferm datorită microsferelor de acid hyaluronic care umplu ridurile. Pielea este mai tonifiată pe zi ce trece, odată cu începerea tratamentului, iar tenul arată mai întinerit.