Style

“Astăzi costumele nu trebuie să mai fie formale”, Giorgio Armani despre linia sa Made to Measure

08 sep 2013 577 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

După ce s-a făcut cunoscut ca designer şi model Giorgio Armani a devenit anul acesta şi fotograf, realizându-şi autoportretul alb negru pentru lansarea noii campanii a liniei de costume Made to Measure, scrie wwd.com. Armani a mai pozat înainte şi pentru linia sa de ochelari de soare şi cel mai recent pentru lansarea parfumului său Eau Pour Homme.

“Îmi place ideea de a deveni imaginea liniei Made to Measure- să port un sacou şi o cravată şi să mă prezint cu o imagine diferită de cea cu care oamenii mă asociază de obicei”, spune Armani care cel mai des poate fi văzut purtând un tricou albastru.

“Mesajul meu este că în ziua de astăzi costumele făcute pe comandă nu trebuie să mai fie formale, pot fi la fel de bine asociate cu un stil dinamic de viaţă pentru că sunt practice şi confortabile, create după nevoile individuale ale fiecăruia”, a mai spus designerul italian. 

Odată cu lansarea noii colecţii de costume realizate pe măsură, compania va lansa luna aceasta şi un site dedicat liniei Made to Measure pe care clienţii îl vor putea accesa pentru a-şi alege diferite stiluri de croială şi materiale.