Style

Confuzia de primăvară

25 feb 2014 174 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Iniţial, am vrut să dedicăm ediţia de faţă trendurilor pentru noul sezon, presărând pe alocuri mici omagii aduse femeilor, pentru că ne aflăm deja în luna martie.

Cu excepţia câtorva materiale însă, am tot dat peste cuvântul CONFUZIE. Doar că nu e vorba de confuzie în sensul negativ al cuvântului, ci mai degrabă de o stare de spirit care duce la creativitate şi la testarea limitelor şi a „mind-seturilor“. Sunt de părere că suntem o generaţie prinsă exact la mijloc între trecerea către o nouă dimensiune, în care vizionarii se vor strecura de restul dinozaurilor şi vor fi mai bine pregătiţi să întâmpine ce o să vină. Ce legătură are asta cu luxul? Aceeaşi pe care  o are cu orice altă industrie sau cu fiecare dintre noi: îndeamnă la schimbarea perspectivelor, la curaj şi la conştientizarea  faptului că tehnologia avansează cu paşi gigantici şi o dată cu ea avansăm şi noi.

Aşa că, domnilor, în momentul în care daţi peste materialul care vă îndeamnă să purtaţi flori şi broderii, nu aruncaţi revista cât colo, ci mai degrabă citiţi materialul cu atenţie, o să aflaţi că rozul însemna în trecut putere şi că o ţinută ce pare împrumutată din garderoba partenerei nu spune altceva decât că sunteţi relaxat, iubitor de frumos, încrezător în propria masculinitate şi pregătit pentru viitor.

Vă invităm să citiţi şi materialul nostru despre bucătăriile etnice, se pare că există câteva restaurante noi în Bucureşti care merită o vizită şi care te invită la adevărate călătorii prin obiceiurile gastronomice ale altor ţări. Apropo de viitor, mă întreb cât o să mai fie valabil în 2100 principiul chinezesc care spune că un fel de mâncare se savurează mai întâi cu ochiul , apoi cu nasul şi de-abia apoi cu papilele gustative? Cât de estetică şi aromată poate să fie o pilulă de somon?

Tot în ediţia de martie descoperiţi stilul Danielei Lulache, directorul general al Nuclearelectrica, firma care produce circa 20% din energia pe care o consumă România, şi vedeţi cum arată weekendul perfect al Dianei Şucu, proprietara magazinului Ethan Allen în Bucureşti.

Răsfoiţi şi pictorialul de modă, vorbeşte despre femeia vizionară a anului 2014, şi nu uitaţi să vă înarmaţi cu gadgeturi noi, dintre cele recomandate de colegul nostru Bogdan Petre.

Iar pentru că vorbim de trecerea timpului, am fost la Salon Internationale de la Haute Horlogerie de la Geneva şi v-am adus câteva dintre cele mai reuşite modele, chiar la începutul revistei,  sperăm să vă placă.

Lectură plăcută!