Style

Cum arată interioarele celor mai luxoase hoteluri şi pensiuni din România? Aflaţi în noua ediţie a După Afaceri Premium

28 oct 2016 1023 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

De la începutul anului am ajuns în şapte ţări. Trebuia să fie mai multe. Am condus bestii pe circuite de Formula 1 şi am văzut-o pe Serena Williams jucând pe gazonul de la Wimbledon. Îi doream înfrângerea, dar la final îi strigam numele cerându-i victoria. Remarcabilă forţă.

Am făcut scufundări în Marea Roşie şi am plutit în Marea Moartă.

M-am plimbat cu măgăruşul în Petra. L-am văzut pe Banksy în Istanbul. Era linişte pe atunci. M-am uitat la diamante în palate de sultani. Am văzut apusul în Santorini şi am făcut cea mai bună baie din viaţa mea în Croaţia, pe lângă insula Lokrum. Am mâncat cel mai bun desert în Muntenegru, de la o cofetărie din Kotor, unde era o brutăreasă grasuţă ca o pâine frumos crescută. Am văzut Berlinul. Ce urât mi s-a părut la început şi cât am ajuns să-l iubesc apoi.

Am cucerit vârf după vârf de munte, până am ajuns pe Moldoveanu în adidaşi. Nu din lipsa de respect faţă de creste, ci pentru că voiam să fiu acolo chiar dacă nu aveam bocancii potriviţi. Am greşit, dar zâmbesc când îmi amintesc. Am participat la primul meu semi-maraton. Două ore şi 19 minute. O zi nu am mai putut să mănânc. Transpiram sare. Apă nu mai aveam.

Tot anul am fugit dintr-o parte în alta cu un apetit pentru descoperiri care m-a luat prin surprindere şi pe mine. Parcă nici nu am avut timp să trag concluzii. 

Iar apoi, luna trecută, mi s-a făcut deodată poftă de stat acasă. Deodată. Nu stau într-un palat, dar simt nevoia să stau în cei câţiva metri pătraţi. Poate este anotimpul, poate este vremea pentru bilanţuri şi pentru linişte.

Am construit această ediţie a După Afaceri Premium pornind de la această dispoziţie de interior, să-i spunem, şi am ales acele locuri care vă vor face să uitaţi de cele de afară. Vă dăm cheile de la apartamentele prezidenţiale ale celor mai luxoase hoteluri din România şi vă reţinem atenţia cu nişte proiecte de reabilitare remarcabile pentru industria ospitalităţii de la noi.

A fost un an agitat, iar în vreme de bilanţuri După Afaceri Premium vă pune la dispoziţie o „infrastructură“ vizuală de relaxare cu totul deosebită.

Plăcerea e de partea noastră. Socotelile le faceţi voi.

Roxana PETRESCU este Editor-şef După Afaceri Premium