Style

Este cel mai mare manager de bani din România, dar după program lasă cravata pentru tricourile cu trupele rock: Nu vrei să ştii cum arată o zi obişnuită de muncă

07 iul 2015 22828 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie
Dragoş Neacşu, preşedintele societăţii de administrare Erste Asset Management, gestionează fonduri mutuale cu active de 9 miliarde de lei, cam cât o bancă de talie medie, ce reunesc economiile a peste 120.000 de investitori.
 

Este fără doar şi poate cel mai mare manager de bani din România. După orele de program, în locul cravatei negre, asset managerului îi place să poarte tricourile cu trupele rock preferate. Vorbeşte cu pasiune despre noile oportunităţi de investiţii apărute în piaţă, despre implicarea sa în programele de educaţie financiară, despre călătoriile interioare şi copilul din fiecare dintre noi.

Cum arată o zi obişnuită de muncă…

nu vrei să ştii! Nu e clar niciodată când începe sau se termină.

Ce lucruri vă motivează…

cerul înstelat deasupra noastră.

Cum aţi descoperit că vreţi o carieră în domeniul financiar…

am ales dintre mai multe opţiuni pe aceea prin care aş putea să fac diferenţa şi să schimb lucrurile în bine.

Cea mai dificilă decizie a fost…

plecarea de la Societatea Naţională de Compensare, Decontare şi Depozitare în vara anului ’98 şi acţionarea în instanţă a BVB în 2005 pentru o daună morală ce nu şi-a găsit alinarea.

Obiectele la care nu aş renunţa niciodată…

sunt dependent de obiectele care posedă ecrane, fie ele mari sau mici. Dar ceasul bunicului primit în dar de la sora mea se află în fruntea listei.

Pasiunile mele sunt…

aceleaşi dintotdeauna şi au legătură cu prietenii de calitate, cărţile, filmele şi muzicile bune de pus pe rană, instantaneele foto, călătoriile interioare şi în lumea cea mare, copilul din noi.

O destinaţie de vacanţă pe care aţi recomanda-o este…

Toscana.

Ceasul pe care-l port la mână…

Raymond Weil.

Parfumul preferat…

Bulgari Aqua.

Obiectul vestimentar preferat…

business hours - cravata. În restul timpului - tricourile trupelor rock favorite, primite cadou sau achiziţionate la concert.

Beau întotdeauna cu plăcere un pahar de…

Brunello di Montalcino.

Am tot timpul în frigider…

o sticlă de Prosecco, la care vara se adaugă un vin rosé bun şi un chardonnay.