Style

(P) NU_BE... Big-Bang-ul primordial pe note olfactive

25 mar 2013 231 afişări
Din aceeaşi categorie

 

NU_BE - parfumul care povesteste despre originile Universului, despre Big–Bang-ul primordial ca o stare ce precede Forma finala perfecta.  Acel lucru nedefinit ce evoca materia neatinsa din inima Pamantului.

Parfumurile NU_BE creaza o lume olfactiva noua, accesibila in cele mai secrete nuante numai celor  cu adevarat indrazneti…

Cele trei elemente: Hidrogen, Heliu si Lithium stau la originea crearii Lumii, a exploziei primordiale prin care a aparut Viata.

Notele explozive sunt pe punctul de a erupe, la fel ca acea acumulare cosmica initiala, in tip ce Carbonul si Oxigenul din marile si oceanele biosferei, induc linistea de dupa Big Bang si sugereaza scurgerea iremediabila a timpului.

Lasa-te sedus de puterea acestor parfumuri cosmice ce evolueaza pe piele intr-o explozie de note captivante, unice….

In exlusivitate in Romania: Hip-nose, Calea Dorobantilor 157.

HYDROGEN [1H]

(creat de Antoine Lie)

“ Hydrogenul este pentru mine elementul chimic al Energiei; de aceea parfumul meu este ca o scanteie, ca o explozie” a spus creatoarea parfumului Antonie Lie.

Hidrogenul sta la originea tuturor elementelor esentiale. Atingerile de condimente, rasini, vanilie si mosc dau inceput senzualitatii. Accentele lemnoase de muschi de stejar si licheni precum si cele de aldehide induc puritate si transparenta dar si prospetime, Viata.

Hydrogen, originea Universului, explozia primordiala pe note olfactive… Un parfum multifatetat - vegetal, floral, fructat, transparent – intr-o cautare continua a puritatii intangibile.

Pret 100 ml/540 RON

 OXYGEN [8O]

(creat de Antoine Lie)

“Ideea de baza a parfumului a fost cea de lemn oxigenat…”

Proaspat dar aburind in acelasi timp, un acord mai complex decat oxigenul insusi… Atingeri de sofran, olibanum si piper, o supradoza de aldehide si mosc… 

O potiune ce fierbe… si iata se naste un parfum care este acolo, peste tot in jurul tau dar pe care nu il poti defini…

Oxygen… o  gura de aer proapat ce uimeste cu reversul sau subtil si matasos…

Pret 100 ml/540 RON

HELIUM [2He]

(creat de Sylvie Fischer)

“ Am fost inspirata de ideea unui balon cu aer cald si de mirosul de fum… M-am gandit la arome meditative, la o atmosfera Zen…”

Note de varf de bergamota italiana pentru prospetime, pretiosul concret de iris si trandafirul de Damasc pentru feminitate, tonuri balsamice de benzoe, styrax turcesc si scortisoara pentru mister… Note intense de patciuli si lemn de guaiac, impreuna cu frunze de tabac, pentru un efect spiritual intens…in ansamblu, un parfum adanc ce indeamna la introspectie, la meditatie…

Un parfum statement, o calatorie initiatica spre neprevazut… o poarta catre spiritualitate…

Pret 100 ml/540 RON

CARBON [6C]

(creat de Francoise Caron)

“ Am vrut sa incapsulez inceputul misterios al vietii…”

 Un cocktail de condimente reci: cardamom, ghimbir si piper negru pentru a simula forta irezistibila degajata de marile inceputuri. Eleganta si prospetime conferite de pretiosul iris, de ierburile aromatice si rasinile senzuale… Note cremoase de santal proaspat cioplit, confera parfumului o baza pretioasa.

Solemn si sofisticat, un salt in adancurile Vietii…

Pret 100 ml/540 RON

LITHIUM [3Li]

(creat de Nicolas Bonneville)

“ Pentru mine lithiumul este elementul contrastului. Chiar daca in limba greaca inseamna “piatra”, este cel mai usor dintre metale”, sustine creatorul Nicolas Bonneville”

Caracterul dualist al lithiumului a stat la baza crearii unui parfum al antitezelor, consolidand energia si consistenta, luminozitatea si subtilitatea.

Evoca in mod subtil mirosul de cremene, de caldura degajata de Scateia primordiala.

Un joc al ingredientelor intr-o armonie a contrastelor: intensitatea rasinilor si a cedrului, senzualitatea indusa de paciuli, caldura moscului, dinamismul condimentelor, subtilitatea trandafirului, intensitatea irisului si pretiozitatea sofranului…

Puternic si delicat in acelasi timp, sensual si totusi dinamic…

Pret 100 ml/540 RON