Style

Românii au scos din buzunar 1 milion de euro pentru a merge la White Sensation. Galerie FOTO

23 apr 2012 5336 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Evenimentul Sensation - Ocean of White a strâns în noaptea de sâmbătă spre duminică la Romexpo 15.000 de oameni, fiind unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din România.

Sensation, un eveniment muzical care a debutat acum mai bine de un deceniu în Olanda s-a extins în ultimii ani în mai multe state din Europa. Sensation - Ocean of White a fost însă organizat pentru prima dată la Bucureşti în acest an.

Reprezentanţii Eventim - care s-a ocupat de vânzarea de bilete - şi cei al Events - organizatorul evenimentului în România - nu au dorit să precizeze numărul de bilete vândute. Informaţia furnizată de organizator a fost însă numărul persoanelor prezente, respectiv 15.000 de persoane. Acest număr include atât numărul persoanelor care au cumpărat bilet cât şi al celor care au venit pe bază de invitaţie.

Biletele, împărţite în trei categorii, au avut preţuri începând de la 175 de lei şi până la 770 de lei. Primele 1.000 de bilete din secţiunea RING au costat 175 de lei. După ce acestea au fost epuizate preţul a urcat la 240 de lei. În categotia De lux preţul era de 440 de lei, iar în cea VIP de 770 de lei. Încasările din bilete este posibil să fi depăşit 1 milion de euro, potrivit estimărilor ZF. Reprezentaţii Events nu au comunicat până la această oră valoarea încasărilor, însă la un total de 13.000 de bilete vândute, cu un preţ mediu de 350 de lei şi 1.000 de bilete cu 175 de lei, încasările ajung la circa 4,7 mil. lei (1,1 mil. euro).