Style

Tendinţe în moda de business - GALERIE FOTO

15 aug 2011 391 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Inspiraţie vestimentară pentru oamenii de business de pe faiomosul site de modă www.thesartorialist.co , plus câteva insight-uri despre colecţiile internaţionale primăvară vară 2011de pe site-ul style.com.

Brandul D&G a revenit la creaţiile originale, inspirate din stilul Siciliei, unde Domenico Dolce a învăţăt pentru prima oară tainele croitoriei. Printre piesele casual se regăsesc şi variante de costume în trei piese sau cămaşă şi cravată asortate la pantaloni scurţi, cel mai bine purtate de italieni.

La Calvin Klein piesele şi-au păstrat accente sportive şi viziunea dinamică în timp ce Rag & Bone au mixat materialele şi au continuat să spună poveştile exotice caracteristice brandului.

Printre cele mai reuşite combinaţii de simplitate şi lux se regăseşte în colecţa semnată de designerul Michael Kors care a asortat pantaloni de costum la pulovere largi din caşmir sau sacouri lejere din bumbac.

Zegna a propus la rândul său un mix între culori naturale (gri, terracotta) aducând colecţia primăvară vară 2011 într-o zonă caldă, mai umană decât s-ar fi aşteptat publicul brandului care s-a bazat în ultima vreme mai mult pe inovaţii tehnologice.