După Afaceri

TEILOR îşi pune cel de-al patrulea oraş polonez pe hartă şi ajunge la şapte magazine în cea mai puternică economie din regiune

12 sep 2023 178 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Lanţul de magazine de bijuterii de lux TEILOR a deschis cel de-al şaptelea magazin din Polonia, cea mai puternică economie din Europa Centrală şi de Est, în oraşul Katowice din sudul ţării. Pentru retailerul originar din Piteşti, acesta el cel de-al patrulea oraş din Polonia pe care şi-l adaugă pe hartă, după Varşovia, Poznań şi Wrocław.

„TEILOR este un brand cu o poveste de 25 ani în România şi, totodată, un brand care îşi construieşte treptat o prezenţă internaţională. Noul magazin din Katowice întăreşte planul de consolidare a brandului pe piaţa din Polonia, unde avem, în prezent, cea mai mare reţea. Am descoperit încă din 2019 obiceiuri de consum diferite, însă acest lucru a devenit o oportunitate să înţelegem şi să ne adaptăm cerinţelor locale. Polonia va rămâne în continuare ţara în care ne concentrăm eforturile; ne dorim să creştem vizibilitatea brandului prin deschiderea magazinelor în diferite oraşe, precum şi prin aplicarea unei strategii de comunicare care se potriveşte acestei regiuni”, a declarat Anda Jurcă, Commercial & Product Director în cadrul TEILOR. Noul magazin din Polonia este situat în Silesia City Center, la parterul centrului comercial, având o suprafaţă de 56 mp.

Pe lângă Polonia şi România, compania mai e prezentă pe alte trei pieţe din regiune, respectiv Bulgaria, Ungaria şi Cehia. În total, sunt 66 de magazine, dintre care două deschise în acest an – cel din Plovdiv, Bulgaria, şi cel din Katowice, Polonia. Unităţilor offline li se adaugă şi cinci platforme online, câte una pe fiecare piaţă.

În ceea ce priveşte expansiunea viitoare, compania îşi va concentra atenţia până în 2024 pe consolidarea prezenţei pe pieţele existente.