După Afaceri

TOP 11 - Hoteluri Boutique din Bucureşti

28 aug 2014 1649 afişări
Din aceeaşi categorie

Hotelurile de tip boutique - small luxury sau cu personalitate proprie - sunt destul de puţine în România, în special în Bucureşti, dar este o piaţă în plină dezvoltare. Iată un top al celor mai frumoase hoteluri de acest gen din Capitală!

Construite în clădiri istorice, care sunt reamenajate, în special în locaţii centrale, hotelurile boutique impresionează  prin design-ul deosebit, atent la detalii şi servicii personalizate, care se traduc prin fidelizarea unei clientele exigente.

"Pe lângă o personalitate deosebită, hotelurile boutique au şi un design aparte. Sunt hoteluri de dimensiune mai mică şi care pot oferi clienţilor discreţie şi intimitate. Boutique hotelurile ajung să îşi cunoască clienţii foarte bine şi să ofere servicii extrem de personalizate pe care hotelurile mari nu le pot asigura oaspeţilor săi”, spunea, în 2008, pentru wall-street.ro, Sylvia Petre, CEO-ul unui asemenea hotel.

Avantajul hotelurilor boutique îl constituie personalitatea proprie, care atrage clienţii pretenţioşi sau care sunt obişnuiţi cu atmosfera unică a unor locuri care recreează stilul aristocratic de altădată sau importă elemente din alte culturi.

Gasiţi aici 11 exemple de asemenea hoteluri din Bucureşti