După Afaceri

Top 12 locuri de distracţie pe lângă Bucureşti

29 iul 2014 7124 afişări
Din aceeaşi categorie

Vrei să faci o baie în piscină, să te dai cu tiroliana, să te plimbi cu bicicleta sau să urci în balonul cu aer? Toate acestea sunt la dispoziţia ta, în imediata apropiere a Capitalei!

1. Aventura Parc Lucianca
Este un loc în care te poţi distra căţărându-te în copaci, trăgând cu arcul, la mini grădina zoologică, mini golf, escaladă pe pereţi,  plus multe alte activităţi pentru cei mari şi cei mici. Aventura Parc Lucianca se găseşte la 35 km de Capitală,  în sat Lucianca nr. 151, comuna Butimanu. Tarifele de intrare variază între 30 şi 53 de lei, copii cu vâsta sub un an au gratuitate, iar un family ticket (2 adulţi plus doi copii) pot plăti un tarif de 170 de lei pe zi. Program: zilnic de la 10.00 la 18.00. Mai multe detalii le găsiţi pe siteul aventuraparc.ro
 
2. Terra Park

Terra Park se găseşte aproape de marginea Capitalei, pe b-dul Timişoara nr. 8. Aici găsiţi atracţii pentru toate vârstele, terase şi restaurante. Parcul este deschis zilnic, de la ora 10.00 până spre ora 20.00, iar tariful de intrare variază între 50 şi 100 lei. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul terra-park.ro.

Galerie foto si mai multe detalii aici