Travel

Fiica unui miliardar rus cumpără insula lui Onassis

18 apr 2013 2777 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Fiica miliardarului rus Dmitry Rybolovleva a cumpărat insula grecească unde s-au căsătorit mogulul Aristotle Onassis cu Jaqueline Kennedy, în 1960, scrie luxuo.com.

Sursele media din Grecia spun că insula Skorpios a fost evaluată la peste 100 de milioane de dolari şi că Ekaterina Rybolovleva, de 24 de ani, a cumpărat-o pentru motive de business.

Rybolovleva a cumpărat insula din Mariea Ionică de la nepoata de 28 de ani a lui Onassis, Athena Onassis Roussel, singura rudă rămasă în viaţa a magnatului.

Aristotle Onassis a cumpărat insula în 1963 şi a transformând-o într-un resort de lux, plantând mii de copaci şi importând nisip . În 1968 magnatul s-a însurat pe insulă cu Jaqueline Kennedy, văduva preşedintelui John F Kennedy.

După moartea lui Onassis în 1975, Skorpios a trecut sub numele fiicei sale Christina care a murit de atac de cord la 37 de ani după o viaţă de abuzuri de droguri, probleme cu greutatea şi patru căsătorii eşuate.

Aristotle Onassis, fiul său  Alexander care a murit într-un accident de avion la vârsta de 25 de ani şi Christina au fost îngropaţi pe insula Skorpios. Athena Onassis Roussel avea trei ani când mama sa a murit.

Insula odată pustie e acoperită acum cu 200 de specii de copaci, aduşi de Onassis, şi are mai multe plaje dintre care cea mai cunoscută e East Beach unde magnatul a adus nisip din insulele Salamis.

  

Citeşte şi: