Travel

Sute de mii de lire sterline din banii contribuabililor britanici sunt cheltuiţi pe masaje şi limuzine

12 aug 2010 47 afişări
Din aceeaşi categorie

Funcţionarii publici britanici cheltuie sume exorbitante din banii publici pe terapii de relaxare, workshop-uri de jazz sau călătorii în parcuri de distracţii ca Blackpool Pleasure Beach, scrie Telegraph.
Cifrele au fost făcute publice în urma unei încercări a autorităţilor locale de a face transparente cheltuielile publice cu valori mai mari de 500 de lire.
Birourile regionale ale guvernului au cheltuit în total suma de 314 milioane de lire sterline, din care 635.000 de lire au fost cheltuiţi pe taxiuri şi maşini, un total de 16 milioane de lire pentru marketing, publicitate, promoţii şi evenimente, în timp ce alţi 310.000 de lire au fost facturaţi pentru servicii de catering şi mâncare. Documentele arată că alte zeci de mii de de lire au fost plătite pentru companii de training şi relaxare, hoteluri, consultanţi, o companie de biciclete şi chiar o companie de limuzine.
Suma de 1,673 de lire a fost cheltuită de exemplu pentru serviciile aşa numiţilor "stress angels" care oferă terapii de relaxare printre care acupunctură sau reflexoterapie şi masaj indian.