Ceasuri & Bijuterii

Un gadget pentru timpul globetrotterilor cu afaceri

08 oct 2010 40 afişări de Stela Nadoleanu
Din aceeaşi categorie
Un gadget pentru timpul globetrotterilor cu afaceri

Compania Gressor a lansat pe piaţă un telefon pentru mai multe fusuri orare. Este destinat în special oamenilor de afaceri care petrec foarte mult timp în calatorii. Dacă Tokyo, Moscova, Parisul, Londra şi New York-ul sunt cunoscute ca fiind cele mai importante centre de business din lume, telefonul Gresso Luxor World Time are posibilitatea de a afişa ora exactă pentru toate aceste locaţii.

Telefonul recent lansat are "încrustate" pe spate nu mai puţin de 6 ceasuri pentru oraşele numite mai sus, plus varianta personală - oraşul în care posesorul se află pentru moment.
Ceasurile sunt realizate dintr-un aliaj de titan ultra-puternic şi învelite cu un strat de cu ceramică "high-tech". Ecranul şi faţa acestora sunt încrustate cu cristale de safir de 97 de carate. Pe lângă alte materiale scumpe folosite pentru fabricarea acestui gadget producătorii aduc înca un element de lux: fiecare tastă de pe tastatura telefonului este fabricată din cristale de safire finisate manual.
Telefonul de lux de la Gresso se poate achiziţiona la preţul de 6 mii de dolari, însă producătorii mai oferă şi alte soluţii pentru personalizarea acestuia, de la design la materialele folosite.