Ceasuri & Bijuterii

Wagner din portelan

02 iul 2009 441 afişări
Din aceeaşi categorie
Wagner din portelan
Filozofia de business retusata cu multe note artistice, aplicata pe un material mai neobisnuit si predicata de pisici calatoare sau printese exotice poate transforma o colectie de arta intr-o idee lucrativa de afaceri.
Cu alte cuvinte, pe piata bijuteriilor, printre creatori care mizeaza pe povestile tesute in jurul pietrelor si materialelor pretioase, Atelierul Wagner - Arte Frumoase si Povesti a investit 10.000 de euro intr-o colectie unicat de bijuterii de portelan, pictate manual.
Atelierul, care s-a impus deja pe piata prin obiectele de portelan pictate manual, a aplicat miniaturi ale personajelor preferate (pisicile calatoare, printesele exotice, casele zburatoare sau dantela) pe bratari, inele, brose si pandantive.
Proprietarele atelierului, Ana si Irina Wagner, spun ca au fost inspirate chiar de reactia clientilor, atunci cand au creat colectia B by Wagner. „Unii dintre ei stau o ora, doua si analizeaza modelul fiecarei cesti sau bomboniere. Asa ne-am gandit ca vor fi, poate, fascinati, sa descopere portelanul ca obiect de podoaba", spune Ana Wagner, mintea artistica a afacerii. „In acelasi timp, colectia de bijuterii reprezinta si o linie noua de business. Pentru ca daca ceainicul din portelan pictat manual sau setul de cesti se cumpara pentru a fi facute cadou, acum vedem deja cliente de toate varstele cumparand bijuteriile chiar pentru ele", adauga Irina, cea care se ocupa de partea de business a atelierului.
Bijuteriile sunt realizate atat de Ana Wagner, precum si de cativa artisti colaboratori ai atelierului (Bogdan Teodorescu, Silvia Olteanu, Adina Ispas, Brandusa Ungureanu), care lucreaza de exemplu cinci ore pentru a picta un inel.
Preturile variaza de la 140 lei (un pandantiv) la 240 lei (o bratara), iar bijuteriile se gasesc atat la atelierul Wagner, cat si la Idelier (pana in august) sau in holul hotelului Hilton.