H&M: prima oprire în provincie este la Braşov

Autor: Cristina Roşca 07.02.2011

Braşov este primul oraş după Bucureşti în care se va deschide un magazin H&M în România, potrivit companiei.

"Până la sfârşitul lunii aprilie plănuim să deschidem şase magazine în România. Dintre acestea cinci vor fi în Bucureşti, iar cel de-al şaselea în Braşov", a spus Laura Sinca, marketing and PR manager pentru H&M.

Cum au atras angajaţii români retaileri ca H&M şi LIDL

Primul magazin al gigantului suedez în România va fi deschis în Bucureşti, pe 25 martie, în centrul comercial Afi Palace Cotroceni.

Până în prezent retailerul a semnat contracte pentru nouă magazine în România, potrivit informaţiilor oferite ZF de către Laura Sinca, fără a oferi mai multe detalii.

"România este o ţară cu potenţial. Timpul va spune însă câte magazine vom deschide. Acum ne concentrăm atenţia pe primele deschideri", adaugă ea.

Cu preţuri de 5 euro pentru un tricou, 9 euro pentru o rochie sau 19 euro pentru o jachetă, retailerul suedez va încerca să-şi facă loc pe o piaţă în care magazine precum Lee Cooper, Cavaliere, Ipekyol sau Mandarina Duck au intrat în insolvenţă, în timp ce Zara, C&A sau New Yorker au continuat extinderea, miza fiind un buget lunar de 7,5 euro pe lună per capita.