Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei "Românii au talent", îşi compune melodiile în tren

Autor: Pro TV 26.04.2011

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent", difuzată de Pro TV luni seara, el intrând în concurs cu o melodie compusă în tren.

Tutu Adrian canta `E evident ca Romanii au talent` ProTV.ro

"Nu stiu, sincer simt ca mi se taie picioarele si cred ca este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in toata viata", a marturisit Adrian Ţuţu imediat dupa terminarea show-ului.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

De "Românii au talent", Adrian Ţuţu a aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. În tren a compus şi piesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii au talent".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imn al emisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinala concursului, Adrian Ţuţu s-a reinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!". Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

Adrian Ţuţu a câştigat un premiu de 120.000 de euro la finala concursului "Românii au talent". În legatura cu banii câştigaţi, Adrian Ţuţu a spus: "Deocamdata nu mi-am facut niciun plan pentru ca nu am fost pregatit pentru asta, chiar nu m-am asteptat".