După Afaceri

3 destinaţii superbe de vacanţă în care mai poţi face plajă

03 sep 2014 2120 afişări
Din aceeaşi categorie

Ştim că ai vrea să descoperi locuri noi şi nemaivăzute. Uneori însă, câteva zile departe de agitaţia oraşelor, pe un şezlong, poate face minuni pentru stare ta de bună-dispoziţie. Iată locurile în care poţi prinde soarele şi lucrurile pe care le poţi lua cu tine la picnic.

La Plage Casadelmar, Corsica

Pe superba insulă franceză, timpul pare să curgă altfel. Cu croisante delicioase la micul dejun şi vinuri roşii şi mâncăruri sofisticate la cină, poţi uita uşor că mai trebuie să prinzi şi avionul de întoarcere acasă. Ziua stai pe plajă, seara poţi merge la plimbare în Porto Vecchio, un port înţesat de cafenele şi restaurante cool.

Almyra, Paphos, Cipru

Aproape, la Marea Mediterană, la doar două ore de zbor cu avionul, găseşti o adevărată oază de linişte. Şezlonguri aşezate astfel încât plaja şi piscina par că îţi aparţin doar ţie, un design interior bazat pe marmură albă, sticlă şi lemn, ce induce instant o stare de linişte, cocktailuri delicioase: toate te aşteaptă la Almyra. Umple valiza cu multe cărţi şi costume de baie colorate: nu vei avea nevoie de mai mult aici.

GALERIE FOTO si mai multe detalii aici