După Afaceri

7 lucruri importante atunci când vrei să faci o asigurare CASCO

13 iun 2014 727 afişări
Din aceeaşi categorie

CASCO este abrevierea folosita pentru casualty and collision (accident si tamponare). In tara noastra atat existenta unui numar mare de variante de protectie prin intermediul unei asigurari casco cat si diferentele de cost intre acestea ne determina pe cei mai multi dintre noi sa apelam la serviciile unui broker de asigurari.

Prietenii nostri din asigurari, Otto Broker, ne propun in cele ce urmeaza o lista compusa din 7 parametri care, din experienta lor, sunt demni de luat in calcul inainte de a incheia o asigurare CASCO.

Increderea-  este esential sa stii ce cumperi si de la cine cumperi, astfel incat in cazul unei daune sa nu ai parte si de alte surprize.

Acoperirile  (Riscurile asigurate) – iti recomandam sa discuti cat mai direct despre lucrurile pe care le consideri importante a fi incluse in asigurarea casco,  astfel incat sa iti deserveasca nevoile.

De exemplu, in cazul in care detii un garaj s-ar putea ca acoperirea pentru furt sa nu te intereseze sau in situatia in care parchezi in general in zone cu pomi in apropiere, te sfatuim sa fii atent ca asigurarea sa includa si acoperire impotriva fenomenelor naturale.

Citiţi aici mai multe detalii