Arts & Design

1.600 de lei pentru o haină vintage

17 iun 2010 43 afişări
Din aceeaşi categorie

În Bucureşti s-a deschis un nou magazin de haine şi accesorii vintage, mai exact al doilea de pe piaţă, după Atelier Aiurea. Benjamin a fost amenajat vizavi de magazinul Entrance, în aceeaşi clădire de la numărul 23-25, strada Brezoianu.

Benjamin a fost deschis pe ideea magazinelor vintage din afară, care vând haine purtate, din colecţii de designeri, mai vechi, la jumătate de preţ.

Astfel la Benjamin o rochie Phillip Lim, aproape nepurtată, dar dintr-un sezon mai vechi, poate să coste 1.600 de lei, iar o pereche de pantofi Miu Miu purtată doar de două ori costă 700 de lei. Şi geanta Yves Saint Laurent care a trecut şi prin magazinul Victoria 46 poate fi găsită aici la un preţ mai mic. Hainele şi accesoriile sunt comandate prin Internet, de la târguri de vintage din afară.

Deschiderea celor două magazine de vintage conturează astfel o piaţă de nişă, rămâne de văzut totuşi dacă, de acum încolo, clientul român care are venituri medii spre mari va prefera magazinele de vintage celor care vând haine la preţuri duble, dar nepurtate.