Arts & Design

Asaltul spa

09 apr 2009 37 afişări
Din aceeaşi categorie
In doua puncte opuse ale Bucurestiului, la aceeasi ora si in aceeasi zi, s-au lansat doua spa-uri pozitionate pe segmentul spa urban - Om Shanti Spa&Wellness in Satul Francez si Spa by World Class la hotelul Marriott. Cu alte cuvinte, desi este criza, pe piata au intrat mai multi jucatori decat intr-un an normal, industria spa-urilor in Romania fiind impartita pana nu demult de doar cateva spa-uri ca Eden Spa sau Metamorphosis.
Investitia in centrul de 300 de metri patrati din zona nordului a fost de 200.000 de euro, cu un obiectiv de amortizare de trei ani. Om Shanti Spa&Wellness este dispus pe doua etaje si include atat servicii spa, cat si wellness. Zona spa cuprinde cabinete pentru tratamente pentru cuplu, presopunctura/ acupunctura si cabinetul de hidroterapie, iar zona wellness contine cabinete de tratamente faciale, de terapii de Slimming & Toning, manichiura si pedichiura sau spa boutique, unde se vand produse specifice.
Spa-ul a lansat si terapii noi pentru piata romaneasca - baie in lapte de magarita, masaj signature de doua ore care contine toate tehnicile de masaj, spa gourmet (de exemplu ritualul african de ciocolata si cafea in care clientul bea cafea bio si mananca ciocolata africana autentica) sau terapii si pachete pentru mama si copil. In total 80 de terapii si pachete spa cu preturi cuprinse intre 150 si 800 de lei care dureaza intre 30 de minute si patru ore. „In momentul de fata ne aflam in etapa intai de dezvoltare, urmand ca a doua faza sa fie finalizata pana la sfarsitul anului", spune Marian Carasava, managing partner Om Shanti Spa & Wellness. Managerii spa-ului estimeaza o cifra de afaceri de 300.000 de euro in primul an de functionare. Cat despre noul Spa by World Class, acesta dispune de sase studiouri unde sunt aplicate masaje faciale, corporale, individuale sau de cuplu. Designul spa-ului a fost realizat de Yomna Bekazi de la 3-International Design si este o combinatie de materiale naturale si jocuri de lumini si culori. Spa-ul lucreaza cu produse Pevonia Botanica si Guinot.