Arts & Design

Biletele pentru concertul Bon Jovi din Capitală s-au pus în vânzare

04 feb 2011 538 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
Biletele pentru concertul Bon Jovi din Capitală s-au pus în vânzare

Biletele pentru concertul pe care trupa Bon Jovi îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 10 iulie, au fost puse în vânzare vineri. Preţurile variază între 130 de lei şi 480 de lei, au declarat organizatorii evenimentului, într-o conferinţă de presă, informează Mediafax.

Biletele pentru concertul trupei Bon Jovi sunt disponibile în reţeaua Eventim. Dintre acestea, cele mai ieftine sunt primele 2.000 de tichete pentru locuri la peluză, vândute la un preţ promoţional, de 138,5 lei. După epuizarea acestor bilete, preţul pentru un loc la peluză va fi de 159,8 lei. Preţul unui bilet Normal Circle este de 186,4 lei, iar un bilet Golden Circle costă 298,2 lei.

Cele mai scumpe sunt biletele VIP, care includ şi loc pe scaune, în tribune. Pentru un bilet VIP A1 sau A2, cumpărătorii trebuie să plătească 479,3 lei, iar pentru un bilet VIP B1 sau B2, 372,8 lei.

Marcel Avram a declarat că a ales să nu pună în vânzare obişnuitele pachete VIP pentru concertul Bon Jovi de la Bucureşti, deoarece acestea ar fi prea scumpe pentru publicul român. Avram a precizat că, pentru asemenea pachete, în Germania se plătesc 250 de euro.

Vodafone este partener al primului concert Bon Jovi din România, show-ul de la Bucureşti făcând parte din turneul de promovare a albumului "Greatest Hits".

"Greatest Hits" promoveaza single-ul "What do you got?", care este in fruntea clasamentelor din toata lumea, iar intreaga colectie a ajuns deja pe locul 5 in 20 de tari din intreaga lume, printre care Germania, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Elveţia, Austria, Olanda, Noua Zeelanda, Argentina si Coreea de Sud. Pana acum, albumul "Greatest Hits" a vandut mai mult decat compilatia "Cross Roads" din 1994, care inregistrase 21,5 milioane de exemplare.

Bon Jovi au vandut pana in prezent peste 120 milioane de exemplare din albumele lor, au tinut peste 2600 de concerte live in peste 50 de tari, avand un public de peste 34 de milioane de oameni - iar numarul fanilor lor continua sa creasca.

Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.