Arts & Design

Care sunt cele mai potrivite locuri pentru a încheia afaceri de succes în Bucureşti

06 iun 2011 392 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Succesul unui prânz de afaceri stă de multe ori în detalii precum locaţia aleasă, meniul şi o conversaţie care nu se rezumă doar la cifre. Iar Bucureştiul nu duce lipsă de locuri potrivite pentru un business lunch reuşit.

Printre acestea se regăseşte terasa restaurantului Lounge 18, de la etajul 18 al City Gate South Tower, din Piaţa Presei Libere. Conversaţia poate începe aici cu analiza relaxată a perpectivei de sus a capitalei. Iar dacă partenerul de afaceri e străin şi nu a mai văzut Bucureştiul survolarea oraşului de la înălţime, cu punctarea obiectivelor cheie, va fi şi mai bine primită. Din meniu puteţi încerca cu încredere specialităţi haute cuisine dar şi un cocktail răcoritor precum Fruit Daiquiri sau un cocktail cu şampanie, pentru doamne, precum Chanel no.6.

Market 8 este un alt loc de recomandat, mai ales că e situat în cartierul preferat al oamenilor de business- Piaţa Dorobanţi, pe strada Şerban Petrescu, nr.8.

Market 8 este primul restaurant de autor din Bucureşti, semnat de designerul de modă Venera Arapu care s-a implicat în concept, amenajare şi meniu.

Discuţia la masă poate varia aici de la teme de design interior până la operele de artă afişate pe pereţi, care aparţin tinerilor artisti români emergenţi. Iar dacă acestea nu sunt topicuri de interes rămâne întodeauna gastronomia pe care o puteţi încerca pe terasa restaurantului. Din meniul Market 8 puteţi savura French Cuisine cu influenţe asiatice şi o listă de vinuri cu peste 50 de sortimente de vin din România, Franţa, Italia, Chile şi Argentina.

La Readers, bistro-ul -cafe din Metropolis Center, poţi savura o cafea în timp ce împărtăşeşti păreri despre cărţile aflate în mica bibliotecă amenajată la etaj, unde se găseşte de asemenea şi o veche presă tipografică. Şi aici descoperi opere de artă semnate de tineri artişti români, piese de mobilier inspirate de vedete precum Kylie Minogue şi în plus un meniu "light" şi personalizat pentru oamenii de afaceri grăbiţi.