Arts & Design

Ce oferte are Bucurestiul pentru cei care nu-l parasesc la iarna. Cititi aici ce poti sa faci de sarbatori in capitala

23 oct 2009 205 afişări
Din aceeaşi categorie
Ce oferte are Bucurestiul pentru cei care nu-l parasesc la iarna. Cititi aici ce poti sa faci de sarbatori cu 300 de lei

Mai sunt doua luni pana la Craciun si Revelion. In strainatate cluburile si barurile au inceput sa-si anunte clientii fideli despre evenimentele care vor avea loc in "winter weekends". Invitatiile au inceput si ele deja sa curga pe mail si, evident, pe Facebook, cu deviza "Sarbatorile se apropie si trebuie sa ne facem planuri!!".

Si Bucurestiul are oferte pentru cei care vor alege sa nu-l paraseasca iarna aceasta de sarbatori. Mai ales ca, in conditiile crizei, probabil ca romanii nu vor mai alege destinatii costisitoare in defavoarea capitalei. "In decembrie vom organiza petreceri pentru grupuri de la 50 pana la 600 de persoane. Bugetul variaza intre 150 si 240 de lei de persoana, iar oferta include produse din meniul nostru, open bar cu cocteilurile casei plus meniuri internationale", spune Bianca Dragota, sales si marketing manager Hard Rock Cafe Bucuresti. In pachetul lor sunt incluse si cadouri de Craciun - insigne de colectie, tricouri si alte suveniruri din Rock Shop.

"Ca entertainment oferim DJ, concursuri de karaoke si muzica live", spune Dragota. De Revelion la Hard Rock Cafe va fi petrecerea "Be who you want to be", tot cu muzica live (trupa Jukebox, Analia Selis), dar si cu concursuri de dans si de costume. Pretul unui bilet este de 580 de lei.

Cei de la Elements Herastrau s-au gandit la clientii lor, "majoritatea femei si barbati de afaceri a caror profesie nu le permite sa petreaca timp in bucatarie nici macar cu ocazia sarbatorilor", spune Carla Teaha, PR si events director Elements Herastrau. Serviciul de catering si home-delivery al localului va functiona si in preajma sarbatorilor de Craciun, iar meniurile vor contine preparate traditionale, dar si internationale.

La categoria deserturi, cheful de la Elements propune 35 de sortimente de torturi, prajituri, creme de ciocolata si alte delicatese. Seara de Revelion va avea o petrecere tematica, un concept vechi de trei ani la Elements. Preturile pentru pachetele de Revelion incep de la 300 de lei de persoana si variaza in functie de numarul de persoane, pozitionarea mesei si meniul ales.

Si hotelurile au oferte cel putin la fel de interesante. Radisson Sas propune o petrecere cu tema "Hollywood Glamour". Pentru 980 de lei de persoana puteti lua loc la o masa rotunda alaturi de alte noua persoane in sala Atlas a hotelului unde va puteti bucura de bufet si open bar. Spectacolul este asigurat de Perpetuum Band, Wilmark Entertainment, magicianul Johannes, DJ-ii Zakaos si Be dee, dar si alti artisti. De petrecere va puteti bucura si in Lounge Bar, pentru 790 de lei de persoana, dar si in restaurantul Prime Steaks&Food, pentru aceeasi suma. La miezul noptii va fi sampanie la Business Class Lounge la etajul 8, de unde se pot vedea si artificiile care vor exploda pe cerul Bucurestiului.

La Carol Parc Hotel sarbatorile de iarna vor avea anul acesta un aer romantic. Palatul Suter isi va primi oaspetii in acelasi decor clasic-princiar incalzit de semineele cu lemne din Piano Club si din Restaurantul Poem. Marti, 1 decembrie, va fi deschiderea oficiala a sezonului de sarbatori, cu "simfonia de lumini orchestrata de o serie de specialisti elvetieni invitati sa creeze iluminarea arhitecturala a intregului hotel, cu un concert in aer liber al corului de copii de la Centrul Sfantul Paul si cu bradul urias si Scenele Traditionale de Craciun amenajate in piateta Palatului Suter", spune Cristina Turnagiu Dragna, brand ambassador Carol Parc Hotel.

"Pe toata perioada lunii decembrie oaspetii vor fi intampinati cu vin fiert, mere coapte si prajituri cu scortisoara, nuci si ghimbir. Pe 4 decembrie va avea loc Holiday Market - "small shopping gifts", din 11 decembrie vom avea o expozitie de design floral, iar pe 26 decembrie va fi un Christmas Late Brunch".

Pentru 289 de lei, cat costa un bilet la brunch, puteti sa va bucurati de un meniu care include un bufet surpriza de Craciun, purcel de lapte crocant cu miere si bere, cotlet de miel in uleiuri aromate, mere coapte cu piure de castane si baba cu stafide si zest de portocale. "Receptia de Revelion va debuta in Piano Club la ora 19, iar dineul in cele doua sali ale Restaurantului Poem - la ora 20.30", spune brand ambassadorul Carol Parc Hotel. Preturile pentru seara de Revelion incep de la 980 de lei si pot ajunge la 1.255 lei pentru o persoana.

Citeşte şi: