Arts & Design

Cum arată fostul duplex al lui Harrison Ford, scos la vânzare pentru 25 mil. dolari. Galerie FOTO

06 apr 2011 82 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Peter Briger, preşedintele al grupului Fortress Investment de pe Wall Street, a cumpărat duplex- ul exclusivist de la Harrison Ford şi fosta soţie a acestuia, în urmă cu aproximativ 7 ani.

Miliardarul de pe Wall Street îl pune acum din nou la vânzare pentru suma de 25 de milioane de dolari. Luna trecută publicaţia Post scria că Briger a cerut iniţial 26 de milioane de dolari însă faptul că nu s-a vândut l-a împins pe omul de afaceri să listeze duplex- ul în oferta companiei de imobiliare Corcoran. Apartamentul exclusivist de la nr.101 Central Park West are 560 de metri pătraţi, se întinde pe două etaje, respectiv 15 şi 16 şi are privelişte panoramică către parc din dormitorul principal şi bibliotecă. Duplex-ul are 4 dormitoare imense, două livinguri, un birou/bibliotecă, un dining, camere pentru oaspeţi, bucătărie cu design personalizat, sală de gimnastică şi camere pentru personalul din casă.

Noul proprietar al duplexului va trebui să plătească lunar şi o sumă de întreţinere a casei de aproximativ 12, 617 dolari pe lună.