Arts & Design

Custom made

24 nov 2009 121 afişări
Din aceeaşi categorie
  1. † Cred ca poti sa gasesti cravate de calitate in locuri mai putin cunoscute, nu sunt un om al brandului. Am o colectie de cravate pe care mi le cumpar in general din Italia.
  2. † Am o intreaga colectie de carti despre trabucuri pentru ca vreau sa stiu exact ce fumez si cum se fumeaza. Este o adevarata filozofie, asa cum se intampla si in cazul vinurilor sau al delicateselor.
  3. Imi plac ceasurile plate si cu un cadran mare. Cel mai pretios pe care il detin este un Zenith, dar sunt foarte mandru si de cele trei Longines, identice ca model, dar cu bratari diferite, ca sa fie mai usor de asortat.
  4. † Detin aproximativ 20 de enciclopedii despre stil (costume, cravate, imagine). Printre preferatele mele sunt "Gentlemen" si "Piccola Enciclopedia de la cravate".
  5. † La Londra am descoperit casa Penhaligon's, care face parfumuri din 1870. Imi place foarte mult Castille, primul parfum pe care l-au lansat si o colonie Mr Taylor.
  6. † Scrumiera si foarfeca mea preferata pentru trabucuri, pentru care am dezvoltat o pasiune in urma cu trei ani. Fumez in general Romeo si Julieta 2 si recent am descoperit Partagas Lusitania.
  7. † Colectionez balene pentru camasa, care pot fi realizate din orice material de la argint sau aur pana la sidef sau lemn de santal. Sunt foarte interesante formele - sabie, sarpe, goale pe interior.