Arts & Design

De unde puteţi să cumpăraţi un cadou exclusivist pentru partenerul de afaceri?

10 apr 2012 1434 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie
De unde puteţi să cumpăraţi un cadou exclusivist pentru partenerul de afaceri?

Pentru cei care doresc să cumpere partenerilor de afaceri un cadou de Paşte, mai special, compania Le Manoir, care deţine şi lanţul de delicaterii Comtesse du Barry, creează "sur mesure" pachete de lux care pot cuprinde printre cele mai scumpe vinuri şi specialităţi gastronomice din România. Un asemenea cadou poate să conţină o sticlă de Petrus 1979 care costă 13.800 de lei, alături de cel mai scump caviar , Beluga de 30 gr., cu preţul de 1300 Lei sau specialitatea Lobe de foie gras Comtesse du Barry la 200 gr., cu preţul de 280 de lei lângă o sticlă din ulei de măsline Chateau d'Estoublon la 75 cl., cu preţul de 301 de lei.

« Avem cereri speciale pentru unele produse rare care se găsesc extrem de greu şi care sunt şi foarte scumpe. Există cadouri care depăşesc 4000-5000 Euro », spune Cristian Preotu, manager Le Manoir.

Pe lângă acestea Le Manoir prezintă cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi o nouă colecţie de cadouri de lux, ce include branduri prestigioase de gastronomie şi băuturi fine lansate în Franţa special pentru sezon. Colecţia include şi un ou din porţelan, inspirat de piesa de rezistenţă a lui Carl Fabergé, umplut cu bomboane de ciocolată fină pralinată, pachetele cadou Kusmi Tea şi selecţia de cadouri Terre Exotique cu cele mai parfumate condimente. În plus, există o gamă de peste 3000 de produse din care se pot crea pachete personalizate, printre care deliciile de ciocolată Michel Cluizel sau Maxim's de Paris, foie gras, terine de raţă şi mistreţ, o specialitate franţuzească de miel, trufe, dulceaţăa de ceapă, caviar, trufe, brânzeturi, o gamă largă de vinuri, Champagne, Porto sau produse distilate : Cognac, Armagnac şi Calvados. Colecţia este prezentată într-un catalog ce poate fi consultat online pe www.cadouri-lemanoir.ro.

Tot Le Manoir oferă şi posibilitatea de a face cadouri sub brandul Comtesse du Barry şi în alte locaţii din lume. "Se poate comanda un cadou la Bucureşti pentru un client care este într-o ţară europeană, sau chiar într-un teritoriu îndepărtat - cum ar fi Guadelupa -, cadoul urmând a fi ambalat şi trimis la destinatar de filiala locală a Comtesse du Barry, ceea ce scurtează timpii de livrare şi garantează prospeţimea produselor. Cel mai frecvent, astfel de cadouri se fac în Europa", precizează Cristian Preotu.

Ca şi pentru Comtesse du Barry Franţa, pentru Le Manoir, cadourile reprezintă aprox. 30% din cifra de afaceri, cu o evoluţie constantă în ultimii 8 ani. În 2011 vânzările de cadouri au fost de peste 1 milion de euro.